Jump to content

socopoco

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Time Online

    8d 2h 33m 48s

Community Reputation

0 Neutral

About socopoco

  • Rank
    Newbie
  1. Thank you @BLaCkShaDoW- much appreciated.. i will do that
  2. Thank you @BLaCkShaDoW- covid 19 script now works fine - but weather script runs but doesn't return any information. It doesn't respond to !w country-name - if country name is wrong, says it is wrong, but for right name doesn't return.
  3. Found Json package. Now getting the following error: Tcl error in file 'eggdrop.conf': can't find package tls while executing "package require tls" (file "scripts/BlackWeather.tcl" line 162) invoked from within "source scripts/BlackWeather.tcl" (file "eggdrop.conf" line 1553) * CONFIG FILE NOT LOADED (NOT FOUND, OR ERROR)
  4. Thank you @BLaCkShaDoW- but it says: Sorry, there is a problem The page you are trying to access is not available for your account. Error code: 2C171/1
  5. Good morning, Thanks to Blackshadow, got youtube tcl working really good. Now I am trying to run blackweather - but it requires a json tcl file? I cannot find that anywhere here or anywhere else. Any clues people, how to get that json tcl and get blackweather working? Many thanks!
  6. How do I get the youtube tcl script working?

    Thank you BlackShadow, it really helped. There were too many errors in my youtube.tcl - perhaps formatting issues when copy pasting from windows pc to my server hosting eggdrop. Is there a way to download the file directly onto the server? I tried wget but it just downloads index.html I manually edited the tcl file while looking at the txt file downloaded from here - it was tedious. But no more errors n bot is running but youtube links are still not being deciphered by bot, despite the /dcc thing with bot (for which many thanks, i didn't know about that) - i think a fresh download of youtubetitle.tcl will solve it hopefully, but how do i download it directly onto bot server when i ssh into it? with wget i am not getting the text file like i should. Many many thanks!
  7. Hello there, I am new to the world of tcl scripts & eggdrop. I have downloaded the latest version of youtubetitle.tcl and http.tcl and after disconnecting the bot added them to my eggdrop.conf, pasted both tcl files in /scripts. Yet whenever I try to start the bot I get the following error: // Also, where am I supposed to write .chanset #channel etc? What am I doing wrong? I am using eggdrop 1.8.4. Snippet is attached below. Many thanks!
  8. Hello there, I am new to the world of tcl scripts & eggdrop. I have downloaded the latest version of youtubetitle.tcl and http.tcl and after disconnecting the bot added them to my eggdrop.conf, pasted both tcl files in /scripts. Yet whenever I try to start the bot I get the following error: "" Tcl error in file 'eggdrop.conf': wrong # args: should be "bind type flags cmd/mask ?procname?" while executing "bind pubm - * check:youtube bind ctcp - ACTION check:youtube:me bind pub $ytitle(youtube_search_flags) $ytitle(youtube_search_cmd) search:youtube setu..." (file "scripts/youtubetitle.tcl" line 63) invoked from within "source scripts/youtubetitle.tcl" (file "eggdrop.conf" line 1547) * CONFIG FILE NOT LOADED (NOT FOUND, OR ERROR) "" Also, where am I supposed to write .chanset #channel etc? What am I doing wrong? I am using eggdrop 1.8.4. Many thanks!
×