Sign in to follow this  
Florian

Cum pot sustine forumul TCLScripts si proiectele BlackShadoW?

Rate this topic

Recommended Posts

De-a lungul timpului am tot primit pe privat intrebarea din titlul topicului. Din fericire, se pare ca o mai primesc si in prezent, din cand in cand. De aceea, m-am gandit sa scriu raspunsul public, pentru toate persoanele care sunt interesate de acest lucru.

Am fost intrebat cum se pot dona niste bani pentru forum sau viitoarele noi proiecte marca BlackShadoW. Din experienta acumulata pana in prezent, as spune ca nu sunt prea multi disponibili sa doneze o suma modica lunar sau din cand in cand, drept pentru care am pus la punct un sistem simplu de donatii disponibil, momentan, doar prin intermediul PayPal (vediti DONATE-SIDEBAR de pe prima pagina a forumului).

Cum pot sustine forumul?

1. Asa cum probabil ati observat, TCLScriptS.NeT afiseaza pe alocuri anunturi sponsorizate/reclame. Multi vizitatori ai forumului folosesc AD Block Plus care impedica reclamele sa fie afisate. Avand in vedere ca noi nu afisam reclame suparatoare, agresive sau in pozitii deranjante, ar fi de un real ajutor sa dezactivati acest plugin pe site-ul TCLScriptS (da, poate fi dezactivat pe site-urile pe care alegeti sa fie dezactivat, pe restul continuand sa blocheze reclamele) in cazul in care il aveti instalat si activ.

2. In alta ordine de idei, la sfarsitul fiecarui articol, in partea stanga jos a paginii puteti sa va folositi de iconitele de share pentru a distribui articolul nostru mai departe (prin retelele de socializare sau email).

De ce as vrea sa sustin forumul?

Desi tot ce facem noi pe forum este gratuit, accesul la informatie fiind de asemenea gratuit, site-ul nu ar putea exista fara sustinere financiara (gazduire si actualizari ale platformei) sau utilizatori. Sprijinul vostru nu face altceva decat sa ne confirme faptul ca va place forumul si ne va permite sa va oferim in continuare proiecte noi si mai bune.

Va multumim!

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this